İktibas Dergisi Haziran 2016/450. Sayısı çıktı
İktibas Dergisi Haziran 2016/450. Sayısı “Ak Parti Çizgisinde Yaşananlar ve “Siyasi Sistem” Arayışı” manşeti ile okuyucusuyla buluşuyor.
İktibas Dergisi Haziran 2016/450. Sayısı “Ak Parti Çizgisinde Yaşananlar ve “Siyasi Sistem” Arayışı” manşeti ile okuyucusuyla buluşuyor.
Bu sayımızda, Yorum bölümünde Abdullah PAMUK’un “Ak Parti Çizgisinde Yaşananlar ve “Siyasi Sistem” Arayışı”; Kavramda ise “Te’vil” konusunun işlendiği yazılarını okuyabilirsiniz.
Düşünce yazılarında, Hüseyin BÜLBÜL’ün “Duyulan, Fitnenin Ayak Sesleri”; Hikmet ERTÜRK’ün “Yıldızlara Bakmayın…”; Osman COŞKUN’un “İbadetiniz Var Da Siyasetiniz Niye Yok?”; Aykut AKÇA’nın, “Teoriden Pratiğe Bir Yol Bulmalı.”; Ömer YILDIZ’ın“Said Nursî’nin Risaleler Bana “yazdırıldı”, indirildi” İddiası Bağlamında Bir Değerlendirme”; Haydar ÖZTÜRK’ün““Din Dili” Üzerine.”; Abdullah PAMUK’un “Hakikat Arayış Süreci ve İslam Coğrafyasında Duruş Sorunları” Enes TARIM’nin “İntiharEylemleri ve Ahlakilik Sorunu” ileHamdi AKAN’ın “Zihin kaplarını boşaltmak!” yazılarını bulabilirsiniz.
Bir Dergi Bir Alıntı bölümünde da ise, Kur’ani Hayatdergisi Kasım-Aralık 2015/44sayısında yayınlanan Haydar ÖZTÜRK’ün “Sahih Bir Kur’an Algısı İnşa Etmek” yazısınıalıntıladık.
Mektuplara Cevaplarda ise Hüseyin BÜLBÜL’ün “Peygamberler, Allah’a İbadet Kendilerine İtaat İsterler” yazısının yanı sıra.
Sanat-Edebiyatta Mehmet MORTAŞ’ın “Sürgün Yazılar” yazı dizininin “HÜCRE” yazısının yanı sıra; Kur’ani Hayat dergisinden Fatma SOYSAL’ın “İnsan Dileyenin Dilediğini Dilediği İçin Dilediğince Yaşar” yazılarını bulabilirsiniz.
Dergimizin gündem bölümünde ise, her zamanki gibi özenle seçip iktibas ettiğimiz köşe yazılarını sizlerin istifadesine sunduk, zevkle okuyacağınıza inanıyoruz.